Kvalitet

Få en professionel CSR-partner med fokus på kvalitet

NEM CSR er den ideelle partner for små og mellemstore virksomheder. Det er vi, da vi specifikt henvender os til dette virksomhedssegment. Hos NEM CSR sætter vi professionalisme, innovation og proaktiv tilgang i højsædet.

Professionalisme

NEM CSR er i besiddelse af den fornødne ekspertviden om CSR, og vi rådgiver og rapporterer i overensstemmelse med gældende standarder. Vi rapporterer i overensstemmelse med GRI/Global Reporting Initiative standarderne. Vi tilstræber endvidere, at få samtlige af vores kunder til at skrive under på FNs Global Compact.

Innovation

NEM CSR forholder sig åben over for nye tendenser og muligheder, og vi er på forkant med den grønne omstilling. Vi udnytter dynamisk de konstant skiftende muligheder vi mødes af inden for IT, og vi hjælper jeres virksomhed med at kommunikere via de kanaler hvor jeres kunder og andre interessenter er til stede.

Proaktiv tilgang

At arbejde med CSR, er i høj grad et spørgsmål om at være på forkant med udviklingen. Kald det også at være proaktiv, eller at udvise rettidig omhu! Vi ønsker at hjælpe vores kunder til at forholde sig proaktivt. Endvidere ønsker vi at understrege, at aktivt CSR-arbejde er en gylden mulighed for at differentiere sig i forhold til sine konkurrenter. Vi vil gå så langt som til at sige, at det kan styrke jeres virksomheds bundlinje. Så hvad venter i på? Kom i gang med jeres CSR-arbejde i dag!