Ingen CSR-slinger i valsen efter amerikansk præsidentvalg

Efter klimaskeptikeren Donald Trump blev valgt til ny amerikansk præsident, var der flere der havde spået barske tider for virksomheder med fokus på ansvarlighed, vedvarende energi og grøn omstilling. Intet tyder dog på, at vi bør bekymre os om et retningsskifte. Verdensledere har efterfølgende gang på gang bekræftet deres støtte til Paris-aftalen, og den grønne omstilling buldrer således fortsat ufortrødent der ud af.

Opfordrer til proaktiv rettidig omhu 

Et stigende antal virksomheder synes at have opdaget, at et fokus på ansvarlighed er vejen frem, hvis man ønsker at styrke sin forretning. “Hos NEM CSR skjuler vi ikke vores vision om en verden, hvor alle virksomheder, store som små, tager socialt- og miljømæssigt ansvar,” udtaler stifter og indehaver af NEM CSR, Kristoffer Lerche-Thomsen. “Én ting er glæden ved, at man som virksomhed bidrager positivt til omverdenen. Det i sig selv er en gevinst i sig selv. At man så samtidig styrker sit image og bundlinje, via et aktivt fokus på CSR, er bare en ekstra bonus. Det er simpelt hen et spørgsmål om at være på forkant, og at forholde sig proaktivt, når man indleder CSR-initiativer for sin virksomhed,” afslutter han.

Skal din virksomhed også satse på ansvarlighed? Så kontakt os for et tilbud på rapportering, rådgivning eller kommunikationsassistance.