Rådgivning fra NEM CSR sikrer øget konkurrence på markedet for miljøansvarlige digitale tilbudsaviser

Effektiv rådgivning og kommunikationsassistance fra NEM CSR, har klædt reklamevirksomheden Kimbino Green godt på, til at entrere på det miljøansvarlige danske marked for digitale tilbudsaviser. 

Den mindre virksomhed Kimbino Green, har allerede slået sit navn fast i en række Europæiske lande. Som led i virksomhedens ønske om at opnå øget vækst, via en entré på det danske marked, valgte Kimbino Green for nyligt at indgå i et tæt samarbejde med NEM CSR. Kimbino Green tilbyder sine brugere adgang til et kæmpe udvalg af digitale tilbudsaviser. Både webbaseret, såvel som via en specialudviklet app. Virksomheden udtrykker en målsætning om, at være med til at sikre lavere ressourceforbrug blandt forbrugerne, ved at tilbyde effektive digitale løsninger. En målsætning som NEM CSR er den ideelle samarbejdspartner om at opnå.

Oplagte samarbejdspartnere 
Stifter og indehaver af NEM CSR, Kristoffer Lerche-Thomsen, udtrykker stor tilfredshed med samarbejdet: “Kimbino Green er sat i søen med et ønske og med en målsætning, som vi til fulde kan se os selv tage del i, og bidrage til. Markedet for digitale tilbudsaviser er konkurrencetungt, og det er i og for sig positivt. Det viser, at der er fuld fokus på at digitalisere de trykte aviser, og med det følger et markant lavere ressourceforbrug. Vi bidrager gerne til øget konkurrence på markedet,” afslutter han.

NEM CSR sikrer dig effektiv service og rådgivning 
Samarbejdet mellem de to virksomheder er fortsat i gang, og for NEM CSR er målsætningen den samme som altid: At tilbyde kompetent og effektiv rådgivning og service, der gør det muligt for vores kunder, at opnå øget omsætning, et forbedret image og et styrket socialt og miljømæssigt aftryk.

Skal din virksomhed også satse på ansvarlighed? Så kontakt os for et tilbud på rapportering, rådgivning eller kommunikationsassistance.