Bliv inspireret af ny bog om naturhaver

Bogen “Et år i naturhaven” er for nyligt lanceret. Lad din virksomhed blive inspireret af den, og få gode idéer til større grad af bæredygtighed.

Danske virksomheder er i stadig stigende omfang bevidste om deres sociale og ikke mindst miljømæssige ansvar. At foretage en strategisk grøn omstilling, fremstår efterhånden som den eneste rigtige vej at gå. Selv for de små og mellemstore virksomheder. Det er præcis hvad NEM CSR hjælper virksomhederne med. Via vores let tilgængelige services, er det nemt som aldrig før, at arbejde proaktivt med CSR.

For nyligt blev bogen Et år i naturhaven lanceret af stifter og indehaver af NEM CSR, Kristoffer Lerche-Thomsen, og bogen henvender sig ikke blot til privatpersoner med interesse for vilde haver, dyreliv og natur. Også virksomhedsejere kan med fordel lade sig inspirere af budskabet i bogen. “Visse virksomheder kan endda føre idéerne fra bogen ud i livet, hvis de tilstødende op til deres domiciler har grønne områder,” kommenterer Kristoffer Lerche-Thomsen. “Disse områder, som på mange måder fungerer som private haver, kan med fordel i øget omfang gøres vilde og naturlige. Til glæde ikke blot for naturen, insekterne og de andre dyr, men bestemt også for medarbejderne i virksomhederne, som får flotte og summende grønne områder ud af det,” afslutter han.

Køb bogen i dag, og få grøn inspiration

Såfremt du og din virksomhed ønsker at arbejde aktivt med grøn omstilling, så læs straks mere om Et år i naturhaven.

Læs mere om naturhaven, på naturhaven.dk.