NEM CSR lancerer GreenDeals.dk – Danmarks grønne tilbudsportal

NEM CSR lancerer Danmarks grønne tilbudsportal, GreenDeals.dk. Portalen sikrer information om, og tilbud på, grønne og bæredygtige løsninger.

Nørre Alslev, 28. marts 2024

GreenDeals.dk, Danmarks grønne tilbudsportal, er gået i luften.

NEM CSR har nu lanceret GreenDeals.dk, og hensigten med den nye grønne tilbudsportal er klar: Danskerne skal have lettere adgang til information om, og tilbud på, grønne og bæredygtige løsninger. Undersøgelser indikerer jævnligt, at danskerne ønsker at forbruge bæredygtigt, og noget tyder på, at den almene borger mangler viden om emnet. Det søger NEM CSR nu at tilbyde borgerne.

Så er sluserne åbne, og de danske forbrugere kan indhente tilbud på grønne løsninger på GreenDeals.dk

Begejstret stifter og indehaver

Kristoffer Lerche-Thomsen, stifter og indehaver af NEM CSR, er begejstret for lanceringen af den nye grønne tilbudsportal: “Vi gør det lettere for borgerne at træffe grønne og bæredygtige valg. Det er afgørende i bestræbelserne på for alvor at sætte gang i den grønne omstilling.” Ved lanceringen er der allerede artikler, information og tilbud klar om grønne emner såsom “varmepumper”, “solcelleløsninger” og “grøn og bæredygtig ernæring”, og ifølge indehaveren af NEM CSR er der meget mere på vej. “Vi lægger ud med en fin portefølje af tilbud, og der kommer meget mere i fremtiden. Vi anbefaler derfor at holde godt øje med hjemmesiden inden den enkelte påtænker at købe grønne løsninger,” afslutter Kristoffer Lerche-Thomsen.

Det er blandt andet tilbud på varmepumper at GreenDeals.dk byder på

Find viden om og tilbud på varmepumper, solceller, hulmursisolering og meget andet

Allerede nu er der viden om og tilbud på et væld af grønne og bæredygtige løsninger på GreenDeals.dk. Her er et udpluk af tilbuddene:

Så hvis det er bæredygtige services og produkter du er ude efter, så tjek straks GreenDeals.dk ud – Danmarks grønne tilbudsportal.